Bærekraftig matproduksjon fra havet er en viktig nøkkel for å mette verdens voksende befolkning. Hvordan påvirker dette verdikjeden?
Dato og tid
Dato: 24 april 2023
Tid: 17:00 - 20:30
Sted: Barcelona
Tilleggsinformasjon: Arrangeres av Den Norske Ambassade, Innovasjon Norge og Sjømatrådet.
24 april arrangeres seminaret «Sustainability – From Ocean to Plate” i regi av Team Norway i Spania. Dette kick-starter Norges deltagelse på Seafood Expo Global (SEG) og Seafood Processing Global (SPG).
Seminaret setter fokus på bærekraftige løsninger i hele verdikjeden av sjømatproduksjonen. Kunnskap og bærekraftig høsting av marine ressurser er fundamentet i norsk fiskeriforvaltning, og mange ønsker å lære av norske erfaringer.
Eksfins administrerende direktør, Tone Lunde Bakker, vil holde et innlegg om hvordan Eksfin jobber med finansiering av klimavennlige og eksportrelaterte prosjekter.
Seminaret vil være på Hotel Arts i Barcelona i regi av Den Norske Ambassade, Innovasjon Norge og Sjømatrådet. Det er begrensede plasser, registrer deg for å sikre din deltagelse.