Arrangement: Seminar

Fra Nordland til verden

Mange bedrifter i Nordland har varer og tjenester som verden trenger. Hvordan kan din bedrift utvide sitt marked, og sikre muligheten for videre vekst?

Dato og tid

Dato: 24 mai 2023

Tid: 11:30 - 14:00

Sted: Bodø

Tilleggsinformasjon: Seminaret er et samarbeid med Innovasjon Norge i Nordland, Bodø Næringsforum, og Eksfin - Eksportfinansiering Norge.

Fra Nordland til verden seminar Blå Uke

24. mai inviterer vi til gratis lunsjseminar på Radisson Blu Hotel Bodø.

Under Blå Uke går vi sammen med Innovasjon Norge Nordland og Bodø Næringsforum for å sette eksport på agendaen. Vi starter med lunsj og mingling før det faglige programmet.

Her vil en rekke lokale bedrifter dele sine eksporterfaringer og tips til hvordan man kan utnytte sitt markedspotensial. I tillegg vil Innovasjon Norge og Eksfin fortelle mer om hvordan vi kan bistå bedrifter som ønsker å nå ut til nye markeder.

Program

11.30 – 12.15 Registrering og lunsj

12.15 Velkommen

  • Introduksjon
    v/Peter Bakkemo i Bodø Næringsforum
  • Hvordan kan Innovasjon Norge bidra til at din bedrift når ut i verden?
    v/Liv Bente Kristoffersen, Avdelingsleder for marin, maritim og industri i Innovasjon Norge
  • Hvordan kan vi bidra til eksportvekst og internasjonalisering?
    v/Marie Sørli, Seksjonsleder Fiskeri og havbruk i Eksfin
  • Løvold Go Global
    v/Løvold Solution
  • Gigante Salmon Rødøy – landbasert lakseoppdrett fra Rødøy til verden
    v/Helge Albertsen
  • Alger – den nye eksportvaren fra nord?
    v/Heidi Meland, daglig leder i Algeklyngen

13.45 Oppsummering og spørsmål

 

Påmelding

Når du melder deg på seminaret, vennligst oppgi om du ønsker å delta på lunsj før seminaret.

Påmelding Aqua Nor

 

For spørsmål

Har du spørsmål ta kontakt med oss i Eksfin eller Tove og Liv Bente fra Innovasjon Norge.

Tove Sundklakk
Seniorrådgiver Innovasjon Norge Nordland
Telefon 415 62 825 eller e-post

Liv Bente Kristoffersen
Avdelingsleder Innovasjon Norge Nordland
Telefon 907 26 490 eller e-post

Publisert:

Les mer om: